MASTERING VALUE CREATION

Lad os løfte dig til næste kompetenceniveau inden for værdiskabelse – og give dig mulighed for at træffe hurtigere og bedre beslutninger

Erfaringer viser, at alt for mange transformationer – det kunne være grønne omstillinger, digitalisering eller store infrastruktur-projekter – ofte ikke får skabt den værdi, man regnede med, da man gik i gang. Konsekvensen er spild af ressourcer og muligheder – samt store økonomiske tab.

Målgruppe

Kurset er et must-have for alle, der arbejder med transformationer og projekter – og det uanset om du er i et agilt miljø, er placeret centralt eller decentralt, eller arbejder med bygge-, it-, forandrings- eller forretningsprojekter.

På kurset lærer du

 • at beherske disciplinerne Business Cases, Gevinstrealisering og Porteføljestyring, som er helt centrale for at lykkes med transformationer og projekter
 • at skabe vished for, at ressourcerne bruges på de rigtige projekter – og de planlagte gevinster realiseres
 • at sikre realistiske beslutningsgrundlag – med særligt fokus på ledelse, forandring og værdiskabelse.

Hvorfor er det vigtigt?

 • Man bliver i stand til at træffe hurtigere og bedre beslutninger – før igangsættelse og under gennemførelse – både om det enkelte projekt og på tværs af en portefølje.
 • Med større vished kan du agere og kommunikere mere realistisk.
 • Organisationen tjener ved at satse på de rigtige projekter og fokusere på resultaterne.

Form

Undervisningsformen består i en vekselvirkning af korte teorioplæg, gruppediskussioner, filmklip og en række konkrete øvelser. Kurset er praksisnær og inddrager deltagernes erfaringer.

Dokumentation

Der oprettes en særlig hjemmeside per afholdelse, med adgang til kursus dokumentation i form af præsentationer med koncepter, modeller og værktøjskasse med praktiske eksempler på løsninger. Endvidere resultat af øvelser, deltagerliste og referencer.

Se Læringsmål, Indhold og Program:

Med programmet kan opnås et fleksibelt og effektivt kompetenceløft:

 • Skræddersyet: Modulerne kan kombineres og skræddersyes, så de passer præcis til jeres særlige ønsker og behov.
 • On-demand: Vi er fleksible og kan gennemføre træningen, når det passer jer bedst.
 • Fysisk eller online: Vi kan komme til jeres lokaler eller gennemføre træningen på et eksternt sted efter eget valg. Vi kan også gennemføre træning i modulerne online.
 • Varighed: Hvis fysisk varer det 1 til 3 dage afhængigt af jeres ønsker og antal moduler. Online moduler tager 2-3 timer hver, på separate dage.
 • Pris: Udfyld formularen nedenfor – så sender vi hurtigst muligt et attraktivt tilbud.

Meget erfarne undervisere

Sikring af værdiskabelsen er Faarup & Partners DNA, og virksomheden er blandt de mest erfarne specialister på området. Underviserne er seniorpartnere, og har begge dyb faglig, praktisk og ledelsesmæssig erfaring fra store virksomheder:

Henrik Faarup er siden 2002 stifter og managing partner i Faarup & Partners, og rådgiver store virksomheder på strategisk og taktisk niveau ved ledelse af projekter og transformationer. Tidligere var han i 15 år direktør i Capgemini. Han er ingeniør fra DTU og HD fra CBS.

Jes Mejlby Jørgensen er seniorpartner siden 2006. Han rådgiver indenfor Digitalt lederskab og sourcing, og har undervist adskillige hundreder i Business Cases og Gevinstrealisering. Han har over 30 års ledererfaring fra internationale virk-somheder, herunder 20 år som CIO i ISS. Han er HD fra CBS.

Hvis du har et spørgsmål, tøv ikke med at kontakte en af underviserne: Henrik Faarup eller Jes Mejlby Jørgensen.

Mastering Value Creation DK