BOUTIQUE CONSULTING

På niche-områder leverer vi ledelsesrådgivning på niveau med de store konsulentvirksomheder, men som langt bedre kan betale sig. Fordi vi effektivt genbruger vor viden og altid stiller med den stærkeste opstilling af supererfarne konsulenter, der har løst problemer af tilsvarende sværhedsgrad i store virksomheder. Vi ved, hvad der virker og fokuserer altid på at løse kundens unikke problem.

Unik stil og karakter

Vi er etableret i 2002 og har til huse i charmerende fredet ejendom fra 1796, beliggende i Københavns indre by, på hjørnet af Vestergade og Gl. Torv. Kom gerne forbi til et besøg.

Mere for pengene

Vi integrerer al vor viden og erfaring – opbygget gennem mange år – i vores ekspert-ydelser, som tilpasses til den enkelte kunde. Denne form for genbrug gør os konkurrencedygtige.

Vi har humor

Vi har ry for at være innovative, handlekraftige, til at stole på, og bliver ved indtil opgaven er løst. Vi udfordrer traditionelle tilgange og sætter ofte dagsordenen for aktuelle emner.

Nicheområder

Vi har arbejdet intensivt i mere end 15 år på at sikre værdiskabelsen i projekter, ofte med et teknologi- og/eller topledelsesfokus. Vi arbejder desuden meget med sourcing.

Let adgang til tung erfaring

Vi har mange trofaste kunder, som vi løfter til nye niveauer, og som værdsætter, at vi har en behagelig, faglig kompetent, og erfaren stil. Og at vi formår at forenkle uden at forsimple.

Økosystem

Kunderne får mulighed for at opnå ekstraordinære resultater gennem adgang til vores netværk af state-of-the-art niche-virksomheder og selvstændige, og til den synergi, vi sammen skaber.