FRA STRATEGI TIL VÆRDI

DNA

Forandringer i processer, organisation, teknologi, fysiske forhold og The Human Factor skal håndteres og ledes integreret. Business Casen skal være transparent for alle og let at opdatere, så den afspejler altid, hvor projektet ender. Det overblik skal forankres i ledelsen, så den kan tage proaktivt ejerskab og lægge realistiske gevinstrealiseringsplaner og sikre ressourcerne anvendes på de rigtige projekter. For at lykkes indgår undervejs en omfattende grad af involvering, som løbende samler alle nødvendige ændringer i en realistisk plan, der er forankret på relevante niveauer.

RÅDGIVNING

Vi er et team af seniorrådgivere med betydelig erfaring fra lederstillinger i både små og store organisationer, såvel i Danmark som internationalt.
Med den viden tilfører vi værdi, når vi indgår i styregrupper, ved rådgivning på strategisk og taktisk niveau, som ressourcer ved praktisk gennemførelse af opgaver, eller som ledelsesansvarlig – for et projekt eller midlertidigt for en funktion. Vi har især dyb specialistviden om Styregrupper, Digitalt Lederskab, Business Cases, og Gevinstrealisering.

TRÆNING OG VIDEN

Check out vores Mastering Value Creation kursus. Det er et must-have for alle, der arbejder med transformationer og projekter. Styrk styregruppen kurset er for jer, der ønsker de nyeste indsigter og tilgange til best-practise metoder og værktøjer omkring styregrupper.

DIGITALE VÆRKTØJER

Vi har sammen med kunder udviklet BC Light, så det er nemt at udarbejde og følge op på Business Cases. Hos Københavns Lufthavn letter hvert år flere hundrede projekter fra jorden, og som tidligere var vanskelige at prioritere mellem og følge op på. Nu har lufthavnen fået et værktøj, der fører til bedre beslutninger og større gevinster – og bedre projekter.

ØKOSYSTEM

Vi har som ambition – at være knudepunkt i et kompetence- og værdinetværk, der omfatter excellente niche-virksomheder og selvstændige, som vi skaber synergi med, og dermed kan opnå ekstraordinære resultater for vore kunder.

Faarup & Partners

Vi er etableret i 2002 og har til huse i charmerende fredet ejendom fra 1796, beliggende i Københavns indre by, på hjørnet af Vestergade og Gl. Torv.

Se hvem vore kunder er her.

Mød vore seniorpartnere og associerede partnere.

Skal vi mødes?

Bliv kontaktet

— Eller ring nu på telefon +45 33 32 32 99