KOMPETENCELØFT VÆRDISKABELSE

Lad os løfte dig til næste niveau inden for værdiskabelse, så du kan træffe hurtigere og bedre beslutninger

Erfaringer viser, at alt for mange omstillinger – det kunne være grønne, digitalisering eller store infrastruktur-projekter – ofte ikke får skabt den værdi, man regnede med, da man gik i gang. Konsekvensen er spild af ressourcer og muligheder – samt store økonomiske tab.

Målgruppe

Programmet er et must-have for alle, der arbejder med omstillinger og projekter – og det uanset om du er placeret centralt eller decentralt, eller arbejder med bygge-, it-, forandrings- eller forretningsprojekter.

På programmet lærer du

 • at beherske disciplinerne Business Cases, Gevinstrealisering og Porteføljestyring, som er helt centrale for at lykkes med omstillinger og projekter
 • at skabe vished for, at ressourcerne bruges på de rigtige projekter – og de planlagte gevinster realiseres
 • at sikre realistiske beslutningsgrundlag – med særligt fokus på ledelse, forandring og værdiskabelse.

Hvorfor er det vigtigt?

 • Man bliver i stand til at træffe hurtigere og bedre beslutninger – før igangsættelse og under gennemførelse – både om det enkelte projekt og på tværs af en portefølje.
 • Med større vished kan du agere og kommunikere mere realistisk.
 • Organisationen tjener ved at satse på de rigtige projekter og fokusere på resultaterne.

Form

Undervisningsformen består i en vekselvirkning af korte teorioplæg, gruppediskussioner, filmklip og en række konkrete øvelser. De enkelte moduler i programmet er praksisnære og inddrager deltagernes erfaringer.

Dokumentation

Der oprettes en særlig hjemmeside per afholdelse, med adgang til dokumentation i form af præsentationer med koncepter, modeller og værktøjskasse med praktiske eksempler på løsninger. Endvidere resultat af øvelser, deltagerliste og referencer.

Se læringsmål og indhold

Modul 1 afholdes også som et åbent kursus: Gevinstdrevet ledelse af projekter

Med programmet kan opnås et fleksibelt og effektivt kompetenceløft:

 • Skræddersyet: Modulerne kan kombineres og skræddersyes, så de passer præcis til jeres særlige ønsker og behov.
 • On-demand: Vi er fleksible og kan gennemføre træningen, når det passer jer bedst.
 • Fysisk eller online: Vi kan komme til jeres lokaler eller gennemføre træningen på et eksternt sted efter eget valg. Vi kan også gennemføre træning i modulerne online.
 • Varighed: Hvis fysisk varer det 1 til 3 dage afhængigt af jeres ønsker og antal moduler. Online moduler tager 2-3 timer hver, på separate dage.
 • Pris: Udfyld formularen nedenfor – så sender vi hurtigst muligt et attraktivt tilbud.

Meget erfarne undervisere

Sikring af værdiskabelsen er Faarup & Partners DNA, og virksomheden er blandt de mest erfarne specialister på området. Underviserne er seniorpartnere, og har begge dyb faglig, praktisk og ledelsesmæssig erfaring fra store virksomheder:

Henrik Faarup er siden 2002 stifter og managing partner i Faarup & Partners, og rådgiver store virksomheder på strategisk og taktisk niveau ved ledelse af projekter og transformationer. Tidligere var han i 15 år direktør i Capgemini. Han er ingeniør fra DTU og HD fra CBS.

Jes Mejlby Jørgensen er seniorpartner siden 2006. Han rådgiver indenfor Digitalt lederskab og sourcing, og har undervist adskillige hundreder i Business Cases og Gevinstrealisering. Han har over 30 års ledererfaring fra internationale virk-somheder, herunder 20 år som CIO i ISS. Han er HD fra CBS.

Hvis du har et spørgsmål, tøv ikke med at kontakte en af underviserne: Henrik Faarup eller Jes Mejlby Jørgensen.

Mastering Value Creation DK