SKAB ØGET VÆRDI VED OPKØB OG SAMMENLÆGNINGER

Mini-seminar torsdag den 5. december 2019, kl. 16.00 – 20.00.

Opkøb og sammenlægninger er hverdag for mange virksomheder og organisationer. Typisk for at nå finansielle, strategiske og andre mål. Men nylige, uafhængige analyser viser, at det står ret skidt til med værdiskabelsen. Hvad går galt, og hvad er nøglen til at lykkes? Det har vi inviteret eksperter til at gå i dybden med. Der vil undervejs være rig mulighed for debat, at dele erfaringer og få inspiration.

KLIP FRA ARRANGEMENTET

PROGRAM

CREATING VALUE BEYOND THE DEAL

En nylig undersøgelse viser, at blot 34 % af virksomhedslederne prioriterer at få realiseret værdiskabelse efter et opkøb. Få indblik i findings fra undersøgelsen, og hvorfor en integrations-strategi er afgørende for at skabe en betydelig værdi af et opkøb.
v/ Helle Hee, Director, PwC Denmark

EN ANSVARLIG INVESTERINGSSTRATEGI

MP Pension positionerer sig stærkt som en aktiv investor og vil være Danmarks mest ansvarlige pensionskasse. Hør om baggrunden herfor, og hvilke værktøjer der anvendes for at sikre den langsigtede værdiskabelse.
v/ Jens Munch Holst, CEO, MP Pension

GOD – BEDRE – BEDST

Hvordan opleves professionel værdiskabelse i samarbejdet med en kapitalfond? Hvad er det, en kapitalfond kan gøre, som virksomheden ikke allerede kan? Hvordan sikres en ekstraordinær værdiskabelse og hvad skal der til?
v/ Claus Flinck, CIO, Prodata

FÅ VISHED FOR, AT DE PLANLAGTE GEVINSTER INDFINDER SIG

Afslutningsvis præsenterer Faarup & Partners tilgange og værktøjer, som skaber vished for, at det er de rigtige projekter, der gennemføres, og at de planlagte gevinster realiseres.
v/ Mark Bansholt og Jes Mejlby Jørgensen, Faarup & Partners

ERFARINGSUDVEKSLING

Arrangementet fortsætter kl. ca. 18.30 i stueetagen, hvor vi får middag på en af Københavns historiske restauranter.
v/ Café Gl. Torv

PRAKTISKE FORHOLD

Tilmelding til tilmeld@faaruppartners.dk

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter ”først til mølle” princippet.

Det koster ikke noget at deltage.

Det foregår i Faarup & Partners lokaler i charmerende fredet ejendom fra 1796, beliggende i Københavns indre by, på hjørnet af Vestergade og Gl. Torv.

Adresse: Vestergade 1, 2.sal, 1456 København K.