SOCIAL MEDIA MANAGER

Studiejob: Vil du være med til at udvikle og forstærke vores online-profil?

FAARUP & PARTNERS

Vi er en mindre, men veletableret management konsulent virksomhed – med et team af meget erfarne konsulenter og partnere. Vi synes selv, at vi har nogle af markedets mest innovative koncepter og værktøjer, og en kundeliste, der omfatter flere af de største private og offentlige virksomheder i Danmark. Men vi har brug for mere effektivt at nå ud til mange flere med vores budskaber, tilgange og løsninger.

OPGAVEN

Du skal være med til at udvikle og forstærke vores online-profil – herunder at sikre, at der er mere liv på hjemmesiden og sørge for, at vi er aktive på relevante medier. Også gerne producere simple videoer, udvikle vores kontakt- og mailingliste, skrive enkle kunde-testimonials, og i øvrigt medvirke i vore markedsføringsaktiviteter efter behov.

DINE KVALIFIKATIONER

Du er formentligt i gang med en akademisk uddannelse indenfor kommunikation, marketing, erhvervsøkonomi el. lignende. Du behersker de sociale medier og er rigtig god til skriftlig kommunikation. Du er en kreativ, markedsorienteret person, som tænker i budskaber og har blik for, hvad der virker visuelt.

VI TILBYDER

Du får et hold af garvede kolleger i ryggen, som du formentligt kan lære en masse af, men som sikkert også kan lære en del af dig. Vi har et hyggeligt og uformelt miljø, som humor er en meget væsentlig del af.

Omfanget forventes at være ca. 1 dag om ugen, hvoraf en del kan formentligt løses fra hjemmearbejdsplads efter aftale.

ANSØGNING

Send ansøgning til  Henrik@FaarupPartners.dk.

Du er også velkommen til at ringe til managing partner Henrik Faarup  på +45 51 23 45 50  for spørgsmål og yderligere information.

Har du brug for at videre mere?

Du er velkommen til at ringe til managing partner Henrik Faarup  på +45 51 23 45 50  for spørgsmål og yderligere information

Vi er etableret i 2002 og har til huse i charmerende fredet ejendom fra 1796, beliggende i Københavns indre by, på hjørnet af Vestergade og Gl. Torv.