FAGLIGT ARRANGEMENT

Forestil dig at du har overblikket over alle de data, du kan få adgang til – både internt og eksternt – og kan bruge dem aktivt til at udvikle din forretning – gennem automatisering, forbedring af processer eller ved at skabe helt nye produkter og services. Udfordringen er, at datamængderne i dag er enorme, og kun kan anvendes effektiv vha. avancerede kunstig intelligens værktøjer. Få en bedre forståelse af, hvad kunstig intelligens er, hvordan det virker i praksis, og hvordan I kan komme godt i gang.

HVAD SKAL DER TIL FOR AT KOMME GODT I GANG?
I får en letforståelig gennemgang af, hvad kunstig intelligens egentligt er, så begreberne er på plads. Herunder også en introduktion til maskinlæring, betydningen af adgangen til de rigtige data og ikke mindst, hvilken proces man skal igennem med sin organisation for at få succes. Der vil være ”hands-on” afprøvning af en række værktøjer og teknikker.
v/ Sven Kolstrup og Niels Kahl Andersen, Faarup & Partners
SÅDAN UDVIKLES OG FUNGERER ALGORITMER
I anden halvleg graver vi et spadestik dybere og gennemgår en række cases og de bagved liggende teknikker, der har været anvendt til at skabe værdi af data. Der vil være ”live” programmering af algoritmer og gode råd til, hvordan data skal gøres klar for at kunne anvendes. I får mulighed for at diskutere Jeres konkrete ideer og problemstillinger med eksperterne.
v/ Nicholai Stålung, Trifork
EN FASEMODEL DER SIKRER RESULTATER
Kunstig intelligens projekters succes er afhængig af, at både ledelse og medarbejdere er involveret lige fra starten. Groft sagt er succes 20% afhængig af teknik og 80% af, at organisationen er med. Vores 5 fasemodel til identifikation af og igangsætning af kunstig intelligens projekter fokuserer netop på, hvordan man aktiverer både organisation og teknik i et godt samspil.
v/Sven Kolstrup, Faarup & Partners
ERFARINGSUDVEKSLING OG NETWORKING
Arrangementet fortsætter kl. ca. 18.30 i stueetagen med middag på en af Københavns historiske restauranter. Her kan vi fortsætte diskussionerne og nyde den gode mad sammen.
v/ Café Gl. Torv
PRAKTISKE FORHOLD

Arrangementet finder sted torsdag den 30. september 2021, kl. 16.00 -20.00.

Det foregår i Faarup & Partners lokaler: Vestergade 1, 2.sal, 1456 København K.

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter ”først til mølle” princippet.

Tilmelding til tilmeld@faaruppartners.dk