KURSUSPROGRAM 2020

Deltag på et eller flere af vore populære kurser, som vi afholder både som åbne kurser i København og Aarhus eller som in-house kurser i virksomheden.

Bliv Skarp på Business Cases:  Vi er i gang med 10. sæson af dette populære kursus, som over 1.000 personer har deltaget på, og altid givet høje evalueringer.

Bliv Skarp på Gevinstrealisering: Du lærer at beherske den systematiske tilgang og er for dig, som er nøgleperson i forbindelse med et konkret projekt og/eller har deltaget på kurset Bliv Skarp på Business Cases, og vil et skridt videre.

Styrk Styregruppen: Fordi det er virksomheden, der skal drive projekterne, og ikke omvendt. Du lærer, hvorfor og hvordan styregruppen skal optræde proaktivt, og hvordan du skal udvikle og udføre din rolle.

Robuste Forandringer: Ledelse, psykologi og forretning – i en helt ny og unik kombination. Lær hvordan dine forandringer og projekter bliver blandt de 30%, der lykkes. Kurset afholdes over 3 dage – i samarbejde med Center for Mental Robusthed.

FAGLIGE ARRANGEMENTER

fagligt arrangement

I 2020 går vi under overskriften “Eksekvering” tæt på aktuelle temaer – af oplægsholdere med noget på hjertet og med erfaringer fra konkrete cases. Programmet er lige på trapperne, så hold øje med mail-boxen.

Formatet er det gennemprøvede og populære: Vi mødes kl.16. Så følger et par inspirerende oplæg, som udsættes for debat og erfaringsudveksling, og der afsluttes med en let middag. Vi er færdige senest kl. 20.

I 2019 var temaet ”Fra strategi til værdi”. Sidste arrangement fandt sted den 5. december: Skab øget værdi ved opkøb og sammenlægninger, hvor eksperter fra PwC, MP Pension og Prodata øste af erfaringer og gik i dybden med emnet.

Den 19. juni holdt vi workshop med titlen “LEAN OG Visual Management”. Mange gik derfra med  inspirationsforslag til at anvende Visual Management efterfølgende.

Der var fuldt hus den 23. maj, hvor temaet var “Kan digitalisering betale sig?”.